Ervaringen

Op deze pagina zijn onze helden aan het woord, de leden van CrossFit Schiedam. Zij maken CrossFit Schiedam, zorgen voor de topsfeer en motiveren elkaar om het maximale uit hun trainingen te halen. Come join our community!

Danny Emmerik:  ¨Naast mijn kantoorbaan wilde ik graag meer beweging om fit te worden en kracht op te bouwen. Hierdoor had ik mij ingeschreven bij een sportschool. Maar dit bleek voor mij veel te saai, ik wist niet wat ik moest doen en ik had geen zin om uren in de sportschool te hangen. Doordat collega's begonnen over Crossfit ben ik in de buurt terecht gekomen bij Crossfit Schiedam. Na eerst een proefles te hebben gedaan was ik helemaal gesloopt en had ik de volgende dag veel spierpijn. Dit gaf mij het gevoel dat ik hier de beweging kreeg dat ik naast mijn zittende baan nodig had. Je krijgt les van een professionele trainer en na een uur ben je klaar en ga je weg met een voldaan gevoel. Meteen bij de proefles werd ik al aangesproken door de rest en voelde ik mij erg op mijn gemak. Ik ben toen begonnen met een maandelijks abonnement van 1 dag in de week. Al snel vond ik dat te weinig en ging ik naar twee dagen in de week. In het begin moet je nog een aantal dagen bijkomen van de les maar al snel merk je dat je lichaam vooruit gaat en dat je veel meer aan kan. Nu heb ik een onbeperkt abonnement en ga ik 4 tot 5 dagen per week. Crossfit is een leuke sport waarbij je heel je lichaam traint, waarbij je een gevarieerde les krijgt dat niet verveelt en wat je doet met leuke mensen met hetzelfde doel.¨
Kim Posthumus: ¨Goede voornemens, een stapje verder! 

Gossie na de moed bij elkaar geraapt te hebben ging ik met volle enthousiasme in Januari van 2016 naar de box! 

Eerste instantie angstig... 
Want tjsa al die mensen die er daar zijn die crossfitten al even... en zijn super sterk en super fit...en zullen wel al een hecht clubje zijn en ik ach, ik kom net kijken! 

Maar ach niets is minder waar, ik kom binnen bij de eerste ontmoeting was er al gelijk een team gevoel. Warm en behulpzaam! En aan het einde van de WOD een gevoel van voldoening bij iedere deelnemer van WOD. 

Alberto let goed op de techniek en gooit over bijna iedere WOD door zijn sport ervaring er een eigen sausje overheen. Dat maakt het echt super gaaf! 

Nu bijna 10 mnd verder ga ik nog steeds naar iedere WOD met ontzettend veel zin en enthousiasme en merk zelf een mooie vooruitgang in ontwikkeling van de oefeningen maar ook mijn life, live and well being!

Ik blijf nog even lekker crossfitten!¨


Wouter van den Bosch:"Heel m'n leven aardig wat gesport. Wellicht herkenbaar: sinds ik kinderen kreeg is dat sporten er meer en meer bij ingeschoten. Bovendien heb ik een zittend beroep: veel in de auto en op kantoor. Al een tijdje liep ik daardoor met een zwakke onderrug. Op een gegeven moment was ik het zat. Ik wilde weer fit worden. Alleen: ik was niet gedisciplineerd genoeg om zelf aan de slag te gaan. Ik had een stok achter de deur nodig. Iemand die me een schop onder mn kont zou geven en me echt naar een volgend level zou brengen. Ik kwam in contact met Alberto, die net een nieuwe CrossFit box in Schiedam ging beginnen. De eerste maanden heeft Alberto me middels z'n personal trainer skills weer fit gekregen. Daarna ben ik ingestroomd in de WOD's. Heerlijk om het gevecht met jezelf aan te gaan en tegelijkertijd de competitie met anderen te ervaren: ik kan niet meer zonder!"

Elise Weber:"CrossFit is voor mij echt verslavend. Ik begon met 2 keer per week bij CrossFit Schiedam, maar dit heb ik na 1 maand al omgezet naar onbeperkt trainen. De sfeer, de variatie van de sessies, het groepsgevoel dat er altijd aanwezig is en de begeleiding van Alberto maakt dat ik elke keer gemotiveerd ben, er 100% voor ga, en met een voldaan gevoel terugkijk op de workouts."

Daniëlle van der Voort:"Ik ben nu een paar maanden bezig met crossfit en vond het in het begin best spannend. Alberto let goed op de techniek en als iets echt niet gaat krijg je een vervangende oefening. De trainingen zijn elke keer weer een uitdaging maar je kan wel op je eigen niveau trainen en het is vooral enorm leuk! Na afloop voel je je helemaal voldaan. De sfeer is super goed. Iedereen is heel sociaal. 
Eindelijk iets waar ik blijf!"

Sharmila Kaliar: "Voor mij is crossfit Schiedam een hele fijne plek om te trainen. De sfeer met elkaar is gezellig, of je nu met 2 bent of met 8. Door de professionele begeleiding van Alberto, krijgt iedereen de juiste aandacht en wordt je steeds uitgedaagd een stapje verder te gaan. De resultaten zijn dan ook goed merkbaar. Ik vind het gaaf dat er een goede mix in zit tussen cardio en kracht, en dat je erachter komt dat je lichaam en geest tot veel toe in staat zijn!"

Guido de Zeeuw:"Uitstekende persoonlijke begeleiding, keiharde workouts met veel oog voor de juiste techniek. Voor elk niveau is er ruimte, van beginner tot zeer ervaren crosfitters en de variatie in WODs zorgt voor een optimale workout. Gewoon een goede, gezellige box waar je het beste uit jezelf kan halen!"

Daniëlle van Stigt Thans: "Sinds 4 maanden bezig met crossfit bij CrossFit Schiedam, en had ik het maar eerder ontdekt! Na elke WOD van Alberto ga je met zo'n voldaan gevoel naar huis. Je heb in dat uur echt wat gedaan. Ik merk dat ik een stuk sterker ben dan een paar maanden geleden en alles gaat ook steeds beter en beter. We trainen in kleine groepjes wat erg prettig is en onze trainer Alberto let goed op de techniek en legt alles perfect uit! Al met al, helemaal leuk dus :)"

Elianne Caljouw:"Ongeveer 2 maanden geleden ben ik begonnen met trainen bij CrossFit Schiedam en het bevalt erg goed! De trainer Alberto geeft duidelijke instructies op een toegankelijke manier en de sfeer tussen de leden onderling is ontspannen en werkt aanmoedigend om het beste uit jezelf te halen tijdens een training. Elianne."

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Benieuwd naar de CrossFit ervaring of heeft u interesse in Personal training? Vraag dan nu uw proefles aan of stuur ons een mail op info@crossfitschiedam.nl.  Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.


PROEFLES

Aanmelden bij CrossFit Schiedam


CrossFit Schiedam

06 - 18 12 97 56
info@crossfitschiedam.nl

KVK 60036885

Kom langs bij CrossFit Schiedam!Nieuwe Haven 99A
3116 AB Schiedam